09 ŞUB

evimi taşımak istiyorum

evimi taşımak istiyorum

Sizde Evimi taşımak istiyorum diyor ve uygun arac ve ekipmanlara sahip değilseniz anlatıklarımızı okumanızda fayda goruyorum. İlk olarak nakliye aracı bularak size uygun olan bı teklif alın sonrasında calısma sekli ve nasıl oldugu hakında bilgi alın ve sıze yakın gelen fırma ıle taşınmanıızı onerıyoruz. Evden eve nakliyat ev taşıma ofis ve fabrıka taşımaları daha once den basarısını gosteren firmaları yapması gerekır kı bu taşımaları yapıyorsa altından cıkması gerekir.

İstanbul evden eve nakliyat firmaları arasında cok asırıya kacmıs bır ınternet rekabetı başlamıstır. son zamanlarda nakliye firmalarını bulmak kolay ama ıyısını bulmak nerdeyse ımkansız halle gelmıstır. sebebı ise internet rekabetı ıs rekabetının onune gecmesıdır. Nasıl bulurum dıye dusunuyorsanız bunu sımdılık bızde bılmıyoruz.


YORUMLAR (6)   Onay Bekleyen (4)

Avatar Yok

haydar gultekin - 4 yıl önce

Aysa nakliyat la tasindim ve memnun kaldim tum tasinan herkese oneririm

Avatar Yok

ahmet rasim perincek - 8 yıl önce

Gerçekten zor bir taşımayı sorunsuz bir şekilde bitirdiler. Özellikle komplex mobilya söküm ve kurulumlarını hatasız başardılar. 2 günde taşıma planlanmıştı, planlandığı şekilde tamamlandı. Bir daha taşınacak olursam tereddütsüz aynı firma ile taşırım. Herkese tavsiye ediyorum. Özellikle yaşayan arkadaşlar çok saygılı ve efendiydiler.

Avatar Yok

hakan yıldız - 8 yıl önce

aysa nakliyat firmasoyla taşındım çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim

Avatar Yok

Ilker bilgin - 8 yıl önce

Cok kaliteli bir tasima yasadim hic sorun yasamadim cizik dahi yoktu herkese tavsiye ederim.

Avatar Yok

Adem karayalcın - 10 yıl önce

Titizlikle evimi talıdılar teşekurler. evden eve nakliye işlemi sorunsuz olmaz ama ben sorun yaşamadım tafsıye ederım

Avatar Yok

Mehmet K. - 10 yıl önce

Daha Önce Birsürü Taşıma Yaptım Ilk Kez Bu kadar memnun kaldım ve sorunsuz bır şekılde evim taşındı emeği gecenlere teşekür ediyorum


Yorum Gönder

guvenlik